Culinaire sauzen

Culinaire sauzen
Maïski produceert eveneens kant-en-klare sauzen om je gerechten op smaak te brengen. Daarnaast kan je de sauzen zelf verfijnen en afwerken met extra groenten, kruiden, specerijen of condimenten.
Onze sauzen bestaan uit de lekkerste ingrediënten die door onze ontwikkelaars speciaal geselecteerd werden om aan onze Maïski standaarden te voldoen.
De sauzen zijn gemakkelijk op te warmen en hebben een lange houdbaarheid.
Meer concreet over onze boschampignonsaus: deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Mogelijkheid om deze extra af te werken met bijvoorbeeld blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Achelse blauwe, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes, smakelijk !
Downloads/fiches
-
maiskibrochurea4najaar-def-nl-1.pdfDownload